Online Booking

Varaa haluamasi huolto Online Booking -varausjärjestelmästä. Valitse autollesi sopiva huoltokokonaisuus itsellesi parhaiten sopivaan ajankohtaan.

1/5
StartNästa: Kontor
vehicle-image
FIN

Vanliga frågor

Miksi valita Mitsubishi-merkkihuolto?
Monestakin hyvästä syystä. Valtuutettu Mitsubishi-merkkihuolto pitää autosi parhaassa kunnossa merkkikoulutuksen saaneiden Mitsubishi-ammattilaisten voimin ja vain Mitsubishi-merkkihuollolla on käytössä auton valmistajan järjestelmiin yhteydessä oleva merkkitesteri. Huollon yhteydessä autosi mahdolliset turvallisuuskampanjat ja ohjelmistopäivitykset tarkistetaan ja niiden suorittamisesta huolehditaan. Käytämme vain alkuperäisiä Mitsubishi-varaosia ja öljyinä Mitsubishi-öljyä, joka on kehitetty erityisesti Mitsubishi-malleja varten sekä on saatavilla vain Mitsubishi-merkkihuollosta. Säännöllisesti Mitsubishi-merkkihuollossa huollettu auto palvelee luotettavasti vuodesta toiseen ja säilyttää paremmin arvonsa. Lisäksi saat Mitsubishi-tiepalvelun voimaan seuraavaan huoltoon asti.
Miksi sivusto ei tunnista autoa?
Sivusto tunnistaa autot Suomen rekisteritunnuksella tai valmistenumerolla. Uudet rekisteröidyt autot lisätään järjestelmään noin kerran kuukaudessa.